Betaling, retouren, verzending en verhuur

In onze webshop betaalt u eenvoudig en veilig.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Internetbankieren

Internetbankieren is een veel gebruikte vorm van elektronisch betalen. Het werkt voor alle banken ongeveer hetzelfde. U surft naar de website van uw bank, u logt daar in en vervolgens kunt u bij uw rekeninggegevens komen. In een overboekingsformulier vult u de gegevens (naam, rekeningnummer, plaats e.d.) in van Probouwteam.nl, deze heeft u ontvangen via een e-mail en u geeft het te betalen bedrag op met een beschrijving.
Vervolgens kun u het verzenden.

Het rekeningnummer dat u dient te gebruiken voor de betalingen:

IBAN: NL45 RABO 0306 2729 62
BIC: RABONL2U

Klant uit België

Ook voor onze Belgische klanten hebben wij het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.
U kunt betalen via Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop, Bancontact en SOFORT Banking.

Ik wil graag de BTW verleggen

Bij leveringen aan zakelijke afnemers binnen de EU, zogenaamde intracommunautaire leveringen, wordt de BTW verlegd naar u, mits u beschikt over een BTW-nummer. Indien u een land kiest binnen de EU (niet Nederland), krijgt u die mogelijkheid de BTW te verleggen door zijn BTW-nummer in te voeren. De BTW wordt alleen verlegd wanneer u een valide BTW-nummer invoert.

Retouren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren op de volgende wijze: De bestelling dient in de originele verpakking geretourneerd te worden zoals u het heeft ontvangen. De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening. Binnen 30 dagen wordt uw geld terug gestort op uw rekening. Is het totale geretourneerde pakket niet compleet dan worden de ontbrekende producten aan u in rekening gebracht. Retourneren van de bestelling is niet mogelijk bij producten die speciaal zijn besteld of vervaardigd voor de klant of volgens persoonlijke specificaties van de klant zijn vervaardigd. Neem voordat u de bestelling retourneert eerst contact met ons op via +31 (0) 597-612279 of info@probouwteam.nl.

Verzending

Wij verzenden onze artikelen met Packs en hanteren een levertijd van maximaal 2 werkdagen voor Nederland en 3 werkdagen voor België.
Op verzoek sturen wij een Track & Trace van uw bestelling.
Verzendkosten:
binnen Nederland € 9,95
naar België € 14,95

Verhuur isolatiesnijders

Neem voor prijzen en voorwaarden contact met ons op via +31 (0)597-612279 of info@probouwteam.nl.