Onze snijders in de praktijk

De producten van Probouwteam.nl worden onder andere gebruikt door dakdekkers, afweringsbedrijven, isolatiebedrijven, verpakkingsindustrie en aanverwante branches. Veel van deze bedrijven gebruiken inmiddels de producten van Probouwteam.nl. En er komen steeds nieuwe klanten en branches bij die baat hebben bij onze producten. Maar er zijn ook nog veel bedrijven die ons en onze producten nog niet kennen.

We begrijpen dat het soms lastig is een voorstelling te maken van de werking van een product. Daarom laten we u graag in onderstaande filmpjes kennismaken met een selectie van onze producten. Ook laten we zien hoe onze producten in het werkveld worden gebruikt. We hopen dat u hiermee meer inzicht krijgt in de toepassingsmogelijkheden voor u. Wanneer u vragen heeft neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag.

Download onze productcatalogus!

Bekijk alle producten op uw gemak

Heeft u een vraag?

Bel ons of whatsapp ons!

20170825-_DKS6262

Over Probouwteam.nl

Probouwteam.nl levert isolatiesnijders (EPS, PIR/PUR, minerale wollen en natuurvezels) voor professioneel gebruik in top kwaliteit. Isolatie snijden ging nog nooit zo snel, simpel en schoon!

U kunt snel en makkelijk op onze website bestellen, maar ook telefonisch of via de mail. De goederen worden rechtstreeks naar uw adres of op locatie gestuurd. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Meer over Probouwteam!