Betaling, retouren en verhuur

In onze webshop betaalt u eenvoudig en veilig.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Internetbankieren

Een overboeking houdt in dat u het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit ons systeem ontvangt u een e-mail met hierin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Internetbankieren is een veel gebruikte vorm van elektronisch (vooruit)betalen. Het is een dienst van uw bank. Het werkt voor alle banken ongeveer hetzelfde. U surft naar de website van uw bank, u logt daar in en vervolgens kunt u bij uw rekeninggegevens komen. In een overboekingsformulier vult u de gegevens (naam, rekeningnummer, plaats e.d.) in van Probouwteam.nl, deze heeft u ontvangen via een e-mail en u geeft het te betalen bedrag op met een beschrijving. Vervolgens kun u het verzenden.

Het rekeningnummer dat u dient te gebruiken voor de betalingen:

IBAN: NL45RABO0306272962
BIC: RABONL2U

Klant uit Belgiƫ

Ook voor onze Belgische klanten hebben wij het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash.

Hiervoor kiest u bij het afrekenen voor de optie ‘Bancontact / Mister Cash’. Vervolgens moet u de naam invullen welke op uw kaart staat vermeld en vult u het kaartnummer in. Deze zeventiencijferige code voert u in zonder spaties!

Ten slotte komt u in uw vertrouwde betaalomgeving van uw bank, waarna u eenvoudig en snel kunt betalen.

Wij vragen u om het gehele bedrag inclusief BTW te voldoen. Tijdens het afrekenen kunt u uw BTW nummer achterlaten.

Wij zullen daarbij uw BTW nummer controleren en bij een positieve controle het BTW bedrag per omgaande op uw rekening terug storten.

Indien u kiest voor betaling per bank, ontvangt u van ons na controle een aangepaste factuur zonder BTW.

Retouren

Retourneren van de bestelling is niet mogelijk bij producten die speciaal zijn besteld of vervaardigd voor de klant of volgens persoonlijke specificaties van de klant zijn vervaardigd. Bij retourneren, binnen 8 dagen, van standaard producten wordt 15% van de verkoopprijs voor de klant in rekening gebracht i.v.m. eventuele gemaakte kosten zoals transport en opslag.
U kunt uw bestelling retourneren op de volgende wijze: De bestelling dient in de originele verpakking geretourneerd te worden zoals u het heeft ontvangen. De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening. Binnen 30 dagen wordt uw geld terug gestort op uw rekening. Is het totale geretourneerde pakket niet compleet dan worden de ontbrekende producten aan u in rekening gebracht. Neem voordat u de bestelling retourneert eerst contact met ons op via +31 (0) 597-612279 of info@probouwteam.nl.

 

Verhuur isolatiesnijders

Neem voor prijzen en voorwaarden contact met ons op via +31 (0)597-612279 of info@probouwteam.nl.

Download onze productcatalogus!

Bekijk alle producten op uw gemak

Heeft u een vraag?

Bel ons of Whatsapp met ons!

Alucutter Profi

Over Probouwteam.nl

Probouwteam.nl levert isolatiesnijders (EPS, PIR/PUR, minerale wollen en natuurvezels) voor professioneel gebruik in top kwaliteit. Isolatie snijden ging nog nooit zo snel, simpel en schoon!

U kunt snel en makkelijk op onze website bestellen, maar ook telefonisch of via de mail. De goederen worden rechtstreeks naar uw adres of op locatie gestuurd. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Meer over Probouwteam!