Over Probouwteam.nl

De missie van Probouwteam.nl is het ontwikkelen van duurzame machines die zorgen voor een betere verwerking van isolatiemateriaal; snel, simpel en schoon.

Opgericht in 2012

Tot 2012 werkte Willem van der Sluis bij Koerts Dakwerken. Eerst als dakdekker en later groeide hij door naar het management van deze onderneming. Hij had ruime ervaring als dakdekker en zag dat er op het gebied van het snijden van piepschuim nog veel te verbeteren was. Hij ging op zoek naar een oplossing en vond die in Duitsland. Waar een, toen nog, kleine onderneming een product ontwikkelde om met een verwarmd draad de EPS te snijden. Nergens in Nederland was een vergelijkbaar product op de markt en Willem wilde dit innovatieve product graag op de Nederlandse markt introduceren. Ze gingen een samenwerking aan en zo ontstond in 2012 Probouwteam.nl. En dat blijkt een succes. Vele bedrijven gebruiken inmiddels de producten van Probouwteam.nl en de vraag wordt steeds groter. De producten van Probouwteam.nl worden onder andere gebruikt door dakdekkers, afwerkingsbedrijven, isolatiebedrijven, verpakkingsindustrie en aanverwante branches. We zijn officieel leverancier voor de Benelux, Frankrijk en Engeland.

Daar zijn we trots op en we hebben ambities voor de toekomst. Daarom heeft Wilfred Smidt zich aangesloten bij ons team. Hij is uw aanspreekpunt voor alles op het gebied van onze producten. Wanneer u een vraag heeft of u kunt wat advies gebruiken bij of na uw aankoop, schroom dan niet om contact met hem op te nemen.

Probouwteam.nl online

Op ons Youtube-kanaal staan demonstraties van onze verschillende producten. Hier kunt u zien hoe snel, simpel en schoon onze snijmachines werken. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en laatste nieuws.

Ons team

Willem van der Sluis Willem van der Sluis
Wilfred Smidt Wilfred Smidt

Download onze productcatalogus!

Bekijk alle producten op uw gemak

Heeft u een vraag?

Bel ons of whatsapp ons!

20170825-_DKS6262

Over Probouwteam.nl

Probouwteam.nl levert isolatiesnijders (EPS, PIR/PUR, minerale wollen en natuurvezels) voor professioneel gebruik in top kwaliteit. Isolatie snijden ging nog nooit zo snel, simpel en schoon!

U kunt snel en makkelijk op onze website bestellen, maar ook telefonisch of via de mail. De goederen worden rechtstreeks naar uw adres of op locatie gestuurd. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Meer over Probouwteam!