Over Probouwteam.nl

De missie van Probouwteam.nl is het ontwikkelen en leveren van duurzame isolatiesnijders die zorgen voor een betere verwerking van isolatiemateriaal; snel, simpel en schoon.

Opgericht in 2013

Tot 2013 werkte Willem van der Sluis bij Koerts Dakwerken. Eerst als dakdekker en later groeide hij door naar het management van deze onderneming. Hij had ruime ervaring als dakdekker en zag dat er op het gebied van het snijden van piepschuim nog veel te verbeteren was. Hij ging op zoek naar een oplossing en vond die in Duitsland. Waar een, toen nog, kleine onderneming een product ontwikkelde om met een verwarmd draad de EPS te snijden. Nergens in Nederland was een vergelijkbaar product op de markt en Willem wilde dit innovatieve product graag op de Nederlandse markt introduceren. Ze gingen een samenwerking aan en zo ontstond in 2013 Probouwteam.nl. En dat blijkt een succes, vele bedrijven gebruiken inmiddels de producten van Probouwteam.nl en de vraag wordt steeds groter. We zijn officieel leverancier voor de Benelux, Frankrijk en Engeland.

Daar zijn we trots op en we hebben ambities voor de toekomst. Daarom heeft Wilfred Smidt zich sinds 2017 aangesloten bij ons team. Hij is uw aanspreekpunt voor alles op het gebied van onze producten. Wanneer u een vraag heeft of u kunt wat advies gebruiken bij of na uw aankoop, schroom dan niet om contact met hem op te nemen.

Probouwteam.nl online

Op ons YouTube-kanaal staan demonstraties van onze verschillende isolatiesnijders. Hier kunt u zien hoe snel, simpel en schoon onze snijmachines werken. Daarnaast zijn wij op verschillende sociale mediakanalen vertegenwoordigd, Linkedin, Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg ons, zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van isolatiesnijders en toebehoren.

Willem van der Sluis
Wilfred Smidt