Voldoet de isolatiesnijder die u wilt kopen aan Europese veiligheidsregels?

“Beste isolatiesnijder” en “goedkope isolatiesnijder”. Wie een isolatiesnijder wil kopen zoekt op Google naar kwaliteit en prijs.

Maar hoe weet je of de isolatiesnijder die je via internet wilt kopen – bijvoorbeeld via Probouwteam – ook werkelijk kwalitatief goed is en waar voor zijn geld levert?

Vaklieden die dagelijks met een isolatiesnijder werken willen met professionele betrouwbare apparatuur werken. Ondernemers zijn dat op basis van Europese regelgeving ook verplicht. Alle machines moeten voorzien zijn van een CE-markering die aangeeft dat een product voldoet aan de daarvoor geldende Europese regels voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Demonstratie isolatiesnijder

Alle isolatiesnijders die Probouwteam verkoopt voldoen aan de Europese regels en zijn voorzien van een CE-markering. Probouwteam profileert zich bovendien niet als pure webshop. We komen graag bij klanten langs voor een demonstratie.

Tijdens een demonstratie krijgt u de beste indruk van de mogelijkheden van de machines van Probouwteam.nl voor uw organisatie. Wij laten u graag de verschillende producten zien zodat u deze samen met uw medewerkers kunt testen.

Volgens de FME (ondernemersorganisatie voor de technologische industrie) moeten ondernemers bij het kopen van apparatuur via internet oppassen. Steeds meer apparaten die van buiten Europa geïmporteerd worden zijn volgens de FME ten onrechte voorzien van een CE-markering.

Strafbaar

Het betreft vaak Aziatische producten van inferieure kwaliteit die voor onveilige situaties op de werkvloer kunnen zorgen. Bedrijven die deze apparatuur gebruiken zijn strafbaar.

De FME vindt dat de overheid meer en beter toezicht moet houden op de CE-markering. Vanwege de veiligheid en omdat bedrijven die niet gekeurde goedkope Aziatische apparatuur gebruiken zorgen voor oneerlijke concurrentie.

Wie wil voorkomen dat er bij een inspectie plots blijkt dat professionele apparatuur niet aan de wettelijke eisen voldoet doet er verstandig aan om alleen bij een gerenommeerde leverancier als Probouwteam te kopen. Wij garanderen kwaliteit tegen een goede prijs.

Voldoet de isolatiesnijder die u wilt kopen aan Europese veiligheidsregels?