Hoe kun je als bouwbedrijf milieu- en imagoproblemen door piepschuimoverlast voorkomen?

Elke bedrijfseigenaar, CEO of manager lopen de rillingen over de rug bij de gedachte dat zijn bedrijf ooit eens door een fout, pech of slordigheidje negatief in het nieuws komt.

Laten we het artikel eens bekijken vanuit het oogpunt van het slachtoffer. Vanuit het oogpunt van een potentiele klant. Of stel dat het jezelf treft…

Op een mooie warme dag kijk je vanuit je huiskamer naar buiten en gelooft je eigen ogen niet. Sneeuwt het? Hagelt het? Je ziet een wolk witte korrels neerdwarrelen in je tuin. Piepschuim van de bouwplaats verderop in de straat. Hoe zou jij reageren op de verantwoordelijke aannemer? Kijk maar eens op social media hoe anderen dat doen.

Het zal jouw bedrijf maar zijn…

Een paar actuele voorbeelden die we vonden door met de hashtag #piepschuim te zoeken op Twitter. We hadden zonder problemen ook een paar tweets kunnen plaatsen waarin het verantwoordelijke bouwbedrijf met naam en toenaam genoemd wordt. Het zal jouw bedrijf maar zijn… Of je zult maar de opdrachtgever zijn…<.p>

Je wilt juist graag gratis mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. Je wilt laten zien dat je zeer bewust omgaat met het milieu. Dat je een goede buur bent. Dat je een keurige betrouwbare ondernemer bent. Iedereen streeft naar een positief imago.

We hebben goed nieuws voor u, Probouwteam kan u helpen. Met een professionele EPS-snijder. Met deze fantastische apparaten kunnen bouwvakkers heel eenvoudig netjes en schoon werken met piepschuim. Een kind kan de was doen.

En bouwvakkers die met onze EPS-snijders werken merken meteen ook dat ze veel efficienter werken. Ze besparen kostbare tijd omdat ze na de werkzaamheden veel minder afval hoeven op te ruimen. Ze laten de bouwplaats meteen schoon achter.

Daarnaast isoleren piepschuimplaten die met een EPS-snijder op maat zijn gesneden ook nog eens vele malen beter dan EPS-platen die op de ouderwetse manier grof met een zaag zijn bewerkt. Piepschuimplaten die met een EPS-snijder zijn gesneden sluiten naadloos op elkaar aan. Op die manier wordt een veel betere isolatiewaarde gerealiseerd.

Niet zo, maar zo…


Hoe kun je als bouwbedrijf milieu- en imagoproblemen door piepschuimoverlast voorkomen?