Bedrijfscultuur Probouwteam.nl

De bedrijfscultuur van Probouwteam.nl is typerend Nederlands, informeel en direct. Processen en overlegstructuren zijn transparant, zodat iedereen zich ermee mag en kan bemoeien. Binnen ons bedrijf bestaat een grote mate van gelijkwaardigheid als het aankomt op het kunnen inbrengen of bespreken van ideeën. Samenwerking en goed met elkaar kunnen communiceren past ook bij de no nonsens cultuur van Probouwteam.nl.

Dat betekent voor de klant een veelzijdige doch eenvoudige directe benadering. We maken het nooit moeilijker dan het is. Korte lijnen en goed bereikbaar.

Ons motto is beter, sneller, goedkoper. Dus ook snelle, betrouwbare leveringen. Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld betekent de volgende werkdag in huis.

Door het ruime aanbod en de vele mogelijkheden is er altijd wel een isolatiesnijder die bij uw werkzaamheden past. Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes. En als u liever een demonstratie op locatie wilt, dan doen we dat geheel vrijblijvend.

Daarnaast hebben we een groot assortiment onderdelen beschikbaar die snel uitgeleverd kunnen worden. Komt u er niet uit dan kan onze technische dienst u daarmee helpen.

Duurzaamheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent niet alleen dat we hier rekening mee houden bij het ontwikkelen en bouwen van onze machines, maar ook hoe en waarvoor de machines kunnen worden ingezet om de klant hierin een bijdrage te laten leveren terwijl het proces zelfs wordt verbeterd.

Bedrijfscultuur Probouwteam.nl