Tafelsnijders

Piepschuim zagen op maat

Afhankelijk van uw wensen hebben we een piepschuim snijtafel die geschikt is voor u. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de piepschuim snijder, de benodigde mobiliteit en de aanwezigheid van stroom. Onze Easycutters zijn geschikt om piepschuim te snijden op een dak of een stijger. Zo kunt u sneller werken. Bij de productinformatie kunt u al een heleboel informatie vinden over de toepassing van iedere tafelsnijder, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Piepschuim snijden met piepschuim snijder

Piepschuim snijden kan ontzettend veel afval in uw werkomgeving achterlaten. Maar het snijden van piepschuim met een traditioneel mes is niet alleen rommelig; uw piepschuim platen krijgen een grillige snede, waardoor u de randen van uw piepschuim isolatieplaten altijd moet opvullen met bijvoorbeeld purschuim.

Dankzij de piepschuim snijders van Probouwteam werkt u daarom niet alleen schoner, maar ook sneller! Niet voor niets is schoon, simpel en snel ons motto. Twijfelt u over de werking van onze piepschuim snijders? We komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende demonstratie!

Professionele piepschuimsnijders van Probouwteam 

Een piepschuimsnijder kopen doet u vertrouwd en voordelig bij Probouwteam. Een piepschuimsnijder van Probouwteam is een investering die u eenmalig doet, maar waar u heel lang van kunt genieten. Weet u niet welke snijder het beste is voor uw specifieke doeleinde? Neem dan contact op! Onze specialisten staan u graag te woord. Het is niet voor niets dat klanten ons gemiddeld beoordelen met 5 sterren!