Tafelsnijders

Piepschuim snijtafel kopen?

Wilt u gemakkelijk en snel piepschuim snijden zonder te veel rommel achter te laten op uw werkplek? Dan bent u op zoek naar onze piepschuim snijtafels! Probouwteam heeft verschillende piepschuim snijders ontworpen. Onze Easycutters zijn geschikt om te gebruiken op een tafel. Natuurlijk kunt u ook een volledige piepschuim snijtafel kopen. 

Piepschuim zagen op maat

Afhankelijk van uw wensen hebben we een piepschuim snijtafel die geschikt is voor u. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de piepschuim snijder, de benodigde mobiliteit en de aanwezigheid van stroom. Onze easycutters zijn geschikt om piepschuim te snijden op een dak of een stijger. Zo kunt u sneller werken.

Piepschuim snijden met piepschuim snijder

Piepschuim snijden kan ontzettend veel afval in uw werkomgeving achterlaten. Maar het snijden van piepschuim met een traditioneel mes is niet alleen rommelig; uw piepschuim platen krijgen een grillige snede, waardoor u de randen van uw piepschuim isolatieplaten altijd moet opvullen met bijvoorbeeld purschuim. Dankzij de piepschuim snijders van Probouwteam werkt u daarom niet alleen schoner, maar ook sneller! Niet voor niets is schoon, simpel en snel ons motto. Twijfelt u over de werking van onze piepschuim snijders? We komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende demonstratie!