Handsnijders

Gemakkelijk piepschuim snijden?

Met een piepschuim snijder van Probouwteam snijdt u binnen een mum van tijd uw piepschuim of polystyreen isolatieplaten en houdt u uw werkplek schoon. Zo maken we het u gemakkelijker om uw isolatiemateriaal te snijden; ons motto is daarom niet voor niets snel, simpel en schoon. Ons assortiment bestaat uit diverse piepschuim handsnijders, zo is er voor ieder doeleinde een geschikte piepschuim snijder!

Piepschuim handsnijders: met of zonder stroom

We begrijpen dat u niet altijd plek heeft voor één van onze staande piepschuim snijders. Voor kleinere klussen hebben we daarom verschillende soorten piepschuim handsnijders ontworpen; hiermee bent u nog flexibeler tijdens een klus. Is er stroom aanwezig op de werkplek? Dan kunt u onze gemakkelijke styrocutters gebruiken om piepschuim te snijden. Wilt u liever niet afhankelijk zijn van een stopcontact? Gebruik dan onze Styrobow of Styrocutter accu. Deze piepschuim snijders werken op een accu.

Dik piepschuim snijden

Ook voor de dikke piepschuim of polystyreen isolatieplaten zijn de foam & piepschuim snijders van Probouwteam meer dan geschikt. Met de Styrobow III snijdt u eenvoudig piepschuim tot een dikte van wel 450 mm.

Waarom een piepschuim snijder van Probouwteam?

Traditionele piepschuim snijders, zoals een piepschuimmes, laten niet alleen ontzettend veel afval achter op uw werkplaats; u krijgt ook een grilligere snede in uw isolatiemateriaal. Hierdoor creëert u een lagere isolatiewaarde of hebt u nog extra pur nodig om de randen op elkaar aan te laten sluiten. Met een piepschuim snijder van Probouwteam maakt u direct een snelle, schone en scherpere snede. Hierdoor kunt u sneller en efficiënter werken.