EPS / Piepschuim / XPS

Gemakkelijk en snel EPS snijden

Met de EPS snijders van Probouwteam snijdt u binnen een handomdraai EPS, XPS en piepschuim. We bieden diverse handige tools, waaronder handsnijders, staande snijders en tafelsnijders voor EPS. Bekijk het assortiment hierboven of lees verder en ontdek alles over de EPS (piepschuim) snijders van Probouwteam.

EPS snijden zonder snijafval

EPS snijden wordt een gemakkelijke klus met de isolatiesnijders van Probouwteam! Met andere snijders ontstaat er ontzettend veel rommel, wat mogelijk op uw werkplek blijft liggen of zelfs terecht komt in het milieu. Dankzij het innovatieve design van de EPS snijders van Probouwteam heeft u geen snijafval meer. Dit maakt het snijproces een stuk efficiënter en duurzamer, aangezien het niet nodig is om tussentijds de rommel op te ruimen. Hierdoor heeft het snijafval ook geen kans om in het milieu te belanden en blijft uw werkplaats een stuk netter.

Professioneel EPS piepschuim snijden

Met de EPS snijders van Probouwteam kunt u het snijden van EPS piepschuim in uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Onze apparatuur is niet alleen veiliger dan de alternatieven, maar werkt ook nog eens een stuk efficiënter. Dankzij de clean cut in uw isolatiemateriaal kunt u de EPS platen strak langs elkaar leggen, waardoor u ontzettend veel tijd bespaart op het dichtpurren van de EPS platen. Daarnaast bent u instaat om zeer nauwkeurig te snijden.