Bouwhulpen

Koop al uw bouwhulp producten bij Probouwteam

Voor al uw bouwhulp producten kunt u bij Probouwteam terecht. Met ons achtergrond in de bouw weten wij precies welke apparatuur u goed kunt gebruiken! Alle producten uit ons bouwhulp assortiment zijn er om uw werk makkelijker te maken. 

Professionele laminaatsnijder

Met onze professionele laminaatsnijder kunt u sneller laminaat snijden dan ooit tevoren. De laminaatsnijder heeft een snijbreedte van maar liefst 325 mm en is voorzien van telescopische handgreep en één reserve mes. U kunt de snijder tevens gebruiken voor minerale steenstrips, vinylplaten, vinyltegels, PVC, en rubber.

Kies ook voor moeiteloos, ergonomisch en nauwkeurig laminaat snijden met de professionele laminaatsnijder van Probouwteam. U heeft de laminaatsnijder binnen 1 á 2 dagen na bestellen al in huis.

Verfspuiten

Wilt u verf aanbrengen op oppervlakten zonder druppels achter te laten of te knoeien? Dan is een kwalitatieve verfspuit de uitkomst! Binnen ons assortiment vind je twee verfspuiten, namelijk:

De verfspuit op accu is een degelijke spuit zonder afzuiger, ideaal voor de kleinere klussen. Wilt u het verf spuiten van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is de verfspuit met zuiger de beste keuze.

Praktische bouwhulpproducten

Wij bieden u de bouwhulpproducten om uw werk gemakkelijker te maken. Wat dacht u van de handige bouwdroger om een ruimte te ontvochten of een heteluchtkanon om een bouwruimte te verwarmen. Bekijk het bovenstaande assortiment en vind uw ideale producten. Mist u een product? Neem contact op! Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

De beste bouwhulpproducten van Probouwteam

De beste bouwhulpproducten koopt u bij Probouwteam. Van een kwalitatieve laminaatsnijder tot een professionele bouwdroger, wij hebben het! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op! Onze specialisten denken graag met u mee. Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren!