Bouwhulpen

Koop al uw bouwhulp producten bij Probouwteam

Voor al uw bouwhulp producten kunt u bij Probouwteam terecht. Met ons achtergrond in de bouw weten wij precies welke apparatuur u goed kunt gebruiken! Alle producten uit ons bouwhulp assortiment zijn er om uw werk makkelijker te maken. Zo vindt u alles van Styrogrips tot professionele mortelmengers! Bekijk het assortiment nu!

Professionele laminaatsnijder

Met onze professionele laminaatsnijder kunt u sneller laminaat snijden dan ooit tevoren. De laminaatsnijder heeft een snijbreedte van maar liefst 325 mm en is voorzien van telescopische handgreep en één reserve mes. U kunt de snijder tevens gebruiken voor minerale steenstrips, vinylplaten, vinyltegels, PVC, en rubber.

Kies ook voor moeiteloos, ergonomisch en nauwkeurig laminaat snijden met de professionele laminaatsnijder van Probouwteam. U heeft de laminaatsnijder binnen 1 á 2 dagen na bestellen al in huis voor slechts €299,-.

Verfspuiten

Wilt u verf aanbrengen op oppervlakten zonder druppels achter te laten of te knoeien? Dan is een kwalitatieve verfspuit de uitkomst! Binnen ons assortiment vind je twee verfspuiten, namelijk:

De verfspuit op accu is een degelijke spuit zonder afzuiger, ideaal voor de kleinere klussen. Wilt u het verf spuiten van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is de verfspuit met zuiger de beste keuze.

Praktische bouwhulpproducten

Wij bieden u de bouwhulpproducten om uw werk gemakkelijker te maken. Wat dacht u van de handige rolhouder voor bouwfolie, de bouwdroger om een ruimte te ontvochten of een heteluchtkanon om een bouwruimte te verwarmen. Bekijk het bovenstaande assortiment en vind uw ideale producten, zoals een professionele mortelmenger. Mist u een product? Neem contact op! Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

De beste bouwhulpproducten van Probouwteam

De beste bouwhulpproducten koopt u bij Probouwteam. Van een kwalitatieve laminaatsnijder tot een professionele mortelmenger, wij hebben het! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op! Onze specialisten denken graag met u mee. Klanten beoordelen ons niet voor niets met 5 sterren!