In onze webshop betaalt u eenvoudig en veilig.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, KNAB, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Overboeking via Internetbankieren

Een overboeking houdt in dat u het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Vanuit ons systeem ontvangt u een e-mail met hierin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Internetbankieren is een veel gebruikte vorm van elektronisch (vooruit)betalen. Het is een dienst van uw bank. Het werkt voor alle banken ongeveer hetzelfde. U surft naar de website van uw bank, u logt daar in en vervolgens kunt u bij uw rekeninggegevens komen. In een overboekingsformulier vult u de gegevens (naam, rekeningnummer, plaats e.d.) in van Probouwteam.nl, deze heeft u ontvangen via een e-mail en u geeft het te betalen bedrag op met een beschrijving. Vervolgens kun u het verzenden.

Klant uit België

Helaas lukt ons betalingssysteem niet om direct het BTW bedrag te verleggen. Wij vragen u om het gehele bedrag inclusief BTW te voldoen. Zo gauw de betaling bij ons binnen is zullen wij de goederen verzenden en daarnaast het BTW bedrag per omgaande op uw rekening terug storten.